Neem gerust contact met ons op
023 531 62 12

Scooters en Motoren

Vespa Spuiten
Ook voor schades aan uw scooter en motorfiets bent u bij Autoschade Schouten aan het goede adres.
Wij repareren en spuiten al plaatwerk, valschades, deuken, breuken en krassen.

 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Vespa ,Deze Scooters zijn voor het grootste deel uit metaal gemaakt. Schade`s aan deze Vespa scooters zijn ook meestal deuken of krassen . dit soort schade`s zijn vaak zeer goed per deel te repareren .De scooter hoeft hiervoor niet in zijn geheel uit mekaar . Ook zijn wij in staat met ons kleuren systeem van lechler autolakken alle Vespa/Piaggio kleuren te maken vanaf 1950 .tot heden ….

De kleuren trend van de Vespa Scooters is op het moment matte kleuren ,dit houd in dat de Vespa Scooter in een basis kleur wordt gespoten en daarna met een 2k matte blanke lak wordt afgespoten .met deze blanke lak krijg je de zelfde kwaliteit als met een hoogglans lak maar wel met een matt effect op je Vespa Scooter .Dit kan natuurlijk met elk merk scooter gedaan worden.ook accessoires zijn geen probleem zoals beugelsets ,spiegels ,koplampranden ,achterlichten ,kilometertellers, Velgen, etc etc. Wij behandelen het Chroom/ kunststof  zo dat er beslist geen onthechting mogelijk is .Het is mogelijk om deze delen in Hoogglans /zijdeglans/matt en elke willekeurige kleur te spuiten.

Een zeer veel voorkomend probleem bij oudere Vespa`s is roest aan de onderzijde of tussen de naden ,

Als wij een Vespa onderhanden nemen zorgen wij ervoor dat de roest behandeld wordt en de vespa er weer jaren tegen aan kan. Bij ons is het standaard dat een gespoten Vespa een Tectyl behandeling krijgt .Dit zorgt voor een langere levensduur van de Vespa Scooter omdat met regen het water wat onder je treeplank terecht komt geen grip kan hebben op het metaal.

De veelgestelde vraag is natuurlijk wat de kosten zijn  van het spuiten van een Vespa of andere Scooter . Dit kan verschillend door schade`s`of speciale kleur keuze`s .Omdat je bij ons rechtstreeks je scooter kan laten spuiten heb je het voordeel dat er geen tussen handel zoals Scootershops of Fietsenwinkels tussen zit. dit kan zeker in prijs verschillen. wij zorgen ervoor dat als je Scooter  /Vespa gespoten is dat deze er weer als nieuw uitkomt te zien.

 

In het youtube filmpje hieronder kunt u zien hoe wij een Vespa Lx Snorscooter pimpen van de kleur Marone pearl naar Kawasaki Groen  .Wilt u informatie over de mogelijkheden voor het spuiten van uw Vespa scooter of ander merk ,

Bel of Mail ons gerust over de mogelijkheden .

Info

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten Brouwersvaart 100 A-B 2013 RC Haarlem Stratenplan

Tel.: 023 - 531 62 12 Fax: 023 - 532 05 52

info@autoschadeschouten.nl