Neem gerust contact met ons op
023 531 62 12

Doffe Koplampen Reparatie

VERWEERDE OF DOFFE KOPLAMPEN?

LAAT ZE WEER HELDER UIT HUN OGEN KIJKEN VOOR SLECHTS € 145,20 incl btw. per Twee Koplampen  NA EEN BEHANDELING BIJ AUTOSCHADEBEDRIJF GEBR. SCHOUTEN Incl. 4 jaar garantie.

 

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met koplampen die van kunststof gemaakt zijn. De fabrikant heeft de koplampen voorzien van een harde beschermlaag / coating die moet beschermen tegen UV -straling, steenslag. Factoren die ook invloed hebben op de toplaag zijn pekel en schoonmaakmiddelen die onder andere in de autowasstraten gebruikt worden.   Op een bepaald moment is het verweren van de koplampen zo erg geworden dat de lichtopbrengst te laag is om nog een goed en veilig lichtbeeld te krijgen en dit dus een eventuele APK afkeur is geworden.   In de meeste gevallen zal er dan aangeboden worden om de koplampen te vervangen voor nieuwe.

Dit is echter een oplossing die minimaal € 250,– kost.

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten heeft voor u de voordeligste en milieuvriendelijkste oplossing , waarbij de originele koplampen behouden blijven, er niet gedemonteerd hoeft te worden en het milieu bespaart blijft van twee vervangen koplampen.   Wij hebben een reparatiesysteem welke uw koplampen weer laten stralen , Door middel van zorgvuldig schuren verwijderen we zorgvuldig de verweerde toplaag , hierna wordt het geschuurde oppervlak in verschillende stappen weer in glans teruggebracht . Nadat de laatste handeling is gedaan dan brengen we de nieuwe  2- componenten beschermlaag aan welke voor een langdurige bescherming zal zorgen van de koplampen .Het voordeel van deze behandeling in vergelijking met poetsen is dat de Koplampen niet na een half jaar weer dof zijn en weer opnieuw gepoetst moeten worden .

Wij geven dan ook 4 Jaar Garantie op de door ons behandelde Koplampen.

 

Koplampen Polijsten

 

De koplamp Reparatie kan in de meeste gevallen in 1 dag gedaan worden

 

Uw winst ?

  • Lagere kosten dan bij vervanging.
  • U behoud uw originele koplampen.
  • Geen de- en montage nodig van de voorbumper, grille e.d.
  • Milieuvriendelijke oplossing.
  • 4 jaar garantie.

 

Voor informatie kunt u altijd bellen of kom gerust vrijblijvend langs voor advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten Brouwersvaart 100 A-B 2013 RC Haarlem Stratenplan

Tel.: 023 - 531 62 12 Fax: 023 - 532 05 52

info@autoschadeschouten.nl