Neem gerust contact met ons op
023 531 62 12

Autoschade

Autoschade is in het huidige verkeer snel gemaakt

Al bijna 50 jaar verzorgen wij taxatie`s het herstel van autoschade  en spuitwerk voor alle merken personenauto`s en bedrijfswagens.
Als u schade heeft dan geven wij Autoschadebedrijf Gbr.Schouten u graag vrijblijvende taxatie ,waarbij wij uitgaan van het zo voordelig mogelijk herstellen van de Autoschade met 4 jaar garantie.
Vaak is het niet noodzakelijk om de delen die schade hebben te vervangen ,uitdeuken van plaatwerkdelen eb kunstofreparatie drukken de kosten tot wel 50% ten opzichte van vervanging .
.
Autoschade bmw 325i
Voor elke Autoschade aan alle merken auto`s  o.a. , Mazda ,Volkswagen , Ford , Opel , Renault Peugeot e.d. en Oldtimers hebben wij een passende oplossing
Omdat wij werken met de nieuwste technieken zijn wij in staat om u auto weer Orgineel te Repareren.
Ook is het mogelijk om een Leenauto te krijgen als u auto bij ons voor reparatie staat , Dit word in veel gevallen vergoed door u verzekering.
Heeft u een verhaalbare Autoschade (WA schade) dan verzorgen wij ook de taxatie ,met de schade expert wordt de schade aan u auto bekeken en afgehandeld.Ook voor het waarborgfonds kunnen wij een taxatie voor u verzorgen .
.

Laat u beslist niet sturen door u verzekeringsadviseur /maatschapij

Info

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten Brouwersvaart 100 A-B 2013 RC Haarlem Stratenplan

Tel.: 023 - 531 62 12 Fax: 023 - 532 05 52

info@autoschadeschouten.nl