Neem gerust contact met ons op
023 531 62 12

Nieuwsberichten

Vespa Scooter

donderdag, oktober 31st, 2013

vespa scooterDe Vespa Scooter is de laatste jaren een echte mode trend ,deze van oorsprong Italiaanse scooter is niet meer uit het straat beeld weg te denken. Waneer je een Vespa nieuw koopt kan je deze aankleden met verschillende optie`s zoals chrome beugels ,windscherm, in de kleur zijnde treeplank en handschoenenkastje .De mogelijk heden zijn enorm. Het grootste gedeelte van een Vespa Scooter bestaat uit metaal ,Net zoals bij een auto een carroserie waar een motorblok en voorvork inpast . Het nadeel van dit is dat als je schade rijd je niet zoals bij normale scooters een losse kap kan vervangen .Een ander nadeel is roestvorming ,dit komt veel voor bij Vespa`s in het algemeen .Je kan het vergelijken met  italiaanse automerken zoals Fiat ,Alfa Romeo,lancia enz .Deze merken staan bij de meeste mensen bekend om snelheid met roest.Dit is ook het geval met Vespa scooters ,vanaf het moment dat deze scooters gebouwd zijn in 1946 tot heden is roest een probleem .Bij de nieuwere modellen zit het probleem bij het  handschoenenkastje het voorneusje en knipperlichten .Met regen en andere nat weer is het mogelijk dat er vocht en water door de openingen naar binnendringt ,dit vocht loopt dan onder de treeplank op de bodem van je Vespa .Omdat hier de bescherming nihil is kan er binnen een jaar roest gaan ontstaan .

Tips om je Vespa Scooter te Beschermen: mocht je van plan zijn om een nieuwe of tweedehands Vespa te kopen . Haal bij de Automaterialenshop 1 a 2 Spuitbussen Blanke Tectyl . Schroef de Treeplank en eventueel het Handschoenenkast los en spuit de  Tectyl in en op de bodem en in alle randen en gaten .eventueel kan je ook de onderkant doen .Zorg er wel voor dat alles schoon is voor een beter resultaat.Hiermee behoud je scooter tegen roest.Mocht je niet zo handig zijn neem contact met ons op ,wij kunnen u hiermee van dienst zijn .

Wij van Autoschadebedrijf Schouten zorgen ervoor dat uw Vespa Scooter of motor er weer tip top uitziet.Bij ons kunt u terecht voor deuk schade`s ,roestvorming of een hele nieuwe Kleuren look . ook als u schade heeft aan de scooter en u kan dit claimen bij de verzekering dan is het mogelijk om een schaderapport of kostenplaatje te maken voor u. eventueel kan er meteen gerepareerd worden.Een hele vespa overspuiten in de zelfde of andere kleur ,de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Door ons uitgebreide Kleuren Systeem van Lechler Automotive  zit er altijd wel een kleur bij wat u zoekt.Dit alles tegen zeer gunstig prijs kwaliteit verhouding

Hieronder een Youtube film Van een Vespa LX50 in de kleur gespoten French Bleu van Buggati.

 

 

 

 

 

Info

Autoschadebedrijf Gebr. Schouten Brouwersvaart 100 A-B 2013 RC Haarlem Stratenplan

Tel.: 023 - 531 62 12 Fax: 023 - 532 05 52

info@autoschadeschouten.nl